U PETAK

Što nas očekuje u polufinalu Supertalenta?

18.11.2010 u 11:19

Bionic
Reading

Ovoga petka žiri će se suočiti s teškom zadaćom odlučivanja o dvoje (ili dvije skupine) natjecatelja koji će svoje nastupe prezentirati u finalu popularnog showa

U trećem polufinalu svoje vještine pokazat će nasljednici prošlogodišnjih finalista, istoimene plesne skupine Step by Step -'Step by Step Juniors', juniorski prvaci u stepu, a grupu čine Karla Šilović Tamy Zajec, Frana Žugerić Lucija Ipša, Josipa Ćubela, Ivana Bingula i Magdalena Gašper.

Pjevačko umijeće demonstrirat će devetogodišnja Tia Pikija iz Varaždina koja je na audiciji sve oduševila izvedbom pjesme 'Daleki biser mora' iz operete 'Mala Floramy'. Trenutno je zanimaju operne arije, a voli pjevati i na talijanskom jeziku. Mladi dugokosi roker Josip Pešut na audiciji je na električnoj gitari izveo svoju autorsku pjesmu 'Life', a vidjet ćemo što je pridodao svom repertoaru.

Najveće zanimanje u prethodnim emisijama izazvao je plesač Petar Dugandžić. 19-godišnjak se predstavio freestyle plesom na pjesme 'If I were a boy', 'Hallo' te 'Sweet dreams' Beyonce, a nastup koji je bio spoj glume, plesa i performansa ostavio je dubok dojam na članove žirija. Uključivao je ploče s natpisima i masku, a Petar ga je posvetio zagonetnoj djevojci kojoj se htio ispričati maštovito osmišljenom točkom.

Publiku i članove žirija također će zabavljati i nastojati impresionirati pjevač Hrvoje Periša, Maja Terzić koja izvodi koreografiju s kujicom Nessom, plesni studio Cats, freestyle performer Miran Pirner, pjevačica Viktorija Novosel i plesno-vokalna skupina Fame