BRAČNI KRAH

Evu Longoriju suprug varao sa ženom suigrača

18.11.2010 u 07:27

Bionic
Reading

Za raspad braka Eve Longorije i NBA zvijezde Tonyja Parkera ipak nisu krive 'nepomirljive razlike' što je na sudu kao razlog navela glumica, već njegova nevjera. Da stvar bude gora, Parker je suprugu varao sa zajedničkom prijateljicom, koja je ujedno i supruga njegova donedavnog suigrača iz San Antonio Spursa, Brenta Barryja

Američki web site Us Weekly piše da je Tony skoro godinu dana održavao vezu s njihovom zajedničkom prijateljicom, koja je ujedno i supruga njegova suigrača.

Nagađa se da je riječ o Erin Berry, supruzi Brenta Barryja s kojim je od 2004. do 2008. igrao u dresu San Antonio Spursa koja neodoljivo podsjeća na Longoriju, a bračni par Berry već je pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

Tony je svojoj navodnoj ljubavnici, tvrdi obiteljski prijatelj, slao na stotine SMS poruka mjesečno, a nedavno ih je pronašla Eva. Pokazalo se da to nije bila prva Parkerova izvanbračna avantura, a potaknuta sumnjama, Eva je otkrila i da joj je suprug još uvijek u kontaktu preko Facebooka sa ženom s kojom je prije nekoliko godina navodno imao aferu, što je tad žestoko opovrgavao.

U papirima za razvod koje je podnijela na sudu u Los Angelesu Eva Longoria kao razlog rastave navela je nepomirljive razlike, a traži i alimentaciju od supruga Tonyja Parkera.