U GRUDNJAKU

Severina u prozirnoj košulji zasjenila Ivanu Banfić

17.11.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Iako je zagrebačka pjevačica I Bee promovirala svoj novi videospot za pjesmu 'Vampir', ipak je glavna zvijezda večeri bila seksi Seve u obnaženoj modnoj kombinaciji

Ivana Banfić, poznata pod umjetničkim pseudonimom I Bee, označila je službeni povratak na scenu. Naime, nakon nekoliko godina pauze, u kojima se posvetila majčinstvu, jučer je najavila novi album promocijom videospota za pjesmu 'Vampir'.

'Vampiri su naši strahovi s kojima se treba uhvatiti ukoštac i pobijediti ih. Odvesti ih na svjetlo', nedavno nam je objasnila pjevačica o čemu je riječ u pjesmi.

Na zabavi, koja je ujedno bila rođendanski party, bili su Ivanin suprug Krunoslav Ladišić, njezina kolegica Ella te voditelji Daniel Delale, Uršula Tolj i Trpimir Vicković Vicko

Glavna zvijezda večeri ipak je bila splitska diva Severina, koja je zasjenila slavljenicu pojavivši se u izazovnoj kombinaciji čipkaste prozirne košulje koja je otkrila crni grudnjak i uskim kožnim hlačama. Pjevačica je zračila seksipilom te izgledala senzacionalno i besprijekorno dotjerano, kao uvijek.