DINO BUBIČIĆ:

'Seks s Vlatkom je bio odličan'

16.11.2010 u 10:56

Bionic
Reading

Svježe oženjen Dino Bubičić hita po još jedan trofej u životu, pa nije na medenom mjesecu, nego je promovirao svoj roman 'Od dilera do mistera'

Iako je nedavno stupio u bračne vode, Dino Bubičić sada se više nego ikada pred javnosti prisjeća starih veza, a još uvijek čuva i erotske poruke od Vlatke. Tako je na promociji svog romana s puno pikanterija ovih dana samo pričao o starim strastima.

'Bilo je kratko i slatko, bio sam tada prvi put sa starijom ženom', rekao je Dino o vezi s Vlatkom za Red Carpet. Vladica Kokos, kako se navodno Vlatka zove u knjizi, bila je divlja i pohotna. 'Bili smo nezasitni, gladni jedno drugo', navodi Dino u knjizi.

'Ja nju nijednom nisam popljuvao, držim je za veliku damu i mislim sve naj o njoj. Meni je seks bio odličan, i ne može ni ona reći da nije, jer bi u tom trenu rekla da nije dobar, a ne sada', nastavlja Bubičić. U Sneki Pasuljarić mnogi su vidjeli Snježanu Mehun, no Dino kaže da je ona jedan od izmišljenih likova.

'Ona je bila moja partnerica, a vidim da su se mediji raspisali o krivoj Sneki. Ne bojim se tužbi, jer na prvoj stranici piše da je svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna.' Dino je priznao da je dok se natjecao za mistera imao puno ponuda, pa i nemoralnih. 'Mislim da je to u ovom svijetu normalno, puno toga ide preko kreveta. Nisam puno razmišljao o tome zašto spavati, zašto ne spavati s nekim, hoće li to biti na jednu noć ili dulje.' Dino se raspisao i o tome kako se seksao u zatvoru s jednom Rumunjkom koja je bila pomoćnica u kuhinji. U zatvoru je Dino doživio i pokušaj silovanja.

'Neki malo skrenu na krivi put pa traže istospolnog partnera, dečki su u meni vidjeli laku metu, ali su se prevarili. Bilo je strašno', kaže Dino. Marko Gnjurac, koji podsjeća na generala Mirka Norca, jednom je pomogao Dini kad ga je napao jedan kockar te mu je obilježio zatvorske dane. Opisujući godinu i pol dana u zatvoru, pisao je i o teškim i mračnim danima kada si je pomišljao oduzeti život.

'Nemaš predodžbu o vanjskom svijetu, pa misliš da su te svi napustili. Zatvorio sam se u WC, uzeo vezicu i rekao - da vidim ja i to.' Srećom, to se nije dogodilo.