SPOR OKO STANARINE

Kiki Rahimovski dužan 118.000 kuna?

13.11.2010 u 11:11

Bionic
Reading

Vlasnica trokatnice u Zagrebu tvrdi da joj Kiki Rahimovski duguje poveću svotu novca za unajmljeni stan u kojemu je danonoćno tulumario, a nije plaćao stanarinu

'Kristijan Rahimovski ostao mi je dužan više od 118.000 tisuća kuna pa sam protiv njega pokrenula sudski spor!', izjavila vlasnica trokatnice u Zagorskoj ulici Večernjem listu.

Kiki Rahimovski, sin pjevača Akija Rahimovskog te ovogodišnji pobjednik Farme, navodno je godinu i pol unajmljivao garsonijeru i ulični poslovni prostor od 120 kvadrata.

Vlasnica zgrade izjavila je za Večernjaku da Kiki nije platio pet mjeseci najma i režija za stan u iznosu od 14.783,26 kuna. Što se tiče poslovnog prostora, za 13 najamnina po osam tisuća kuna, navodno je ostao dužan ukupno 104 tisuće kuna. Poslovni je prostor bio u svrhe proba Kikijevog benda.

Kiki je potvrdio da je stanovao u tom prostoru, no poriče bilo kakva nagađanja o dugovanju. Isto tako, navodi Večernji list, Kiki tvrdi da ne namjerava ništa platiti, jer više nije član benda. Za gospođu Šimić Brunović, vlasnicu zgrade koja ga optužuje za neplaćanje, rekao je da ne plaća porez državi na stanove i poslovne prostore koje iznajmljuje u svojoj zgradi, jer podstanare ne prijavljuje.