NATJECANJE U POPULARNOSTI

Ženska svađa na setu serijala 'Momci s Madisona'

13.11.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Zvijezde televizijske serije 'Momci s Madisona', Christina Hendricks i Elisabeth Moss, postale su oštre suparnice koje se bore za popularnost

Da u izreci 'na vrhu može biti samo jedan' ima puno istine, svjedoči nam i primjer nekadašnjih bliskih kolegica iz serije 'Momci s Madisona', Christine Hendricks i Elisabeth Moss. Glumice se navodno više ne podnose, a razlog je zanimanje medija i javnosti za seksipilnu Christinu.

Iako je lik Elisabeth Moss zamišljen kao glavna ženska uloga, uloga seksi tajnice koju tumači Christina mnoge je zaintrigirala, a ona je proglašena najzgodnijom ženom u SAD-u prema utjecajnom časopisu Esquire.

Sada se glumice kod scenarista natječu za veću minutažu i bolje tekstove, a Elisabeth pred Christinom cijelo vrijeme ističe da je baš ona bila nominirana za glavnu žensku ulogu nagrade Emmy.

'Kako bi se natjecala s Christinom, Elisabeth zahtijeva od scenarista da njezin lik postane više seksi i modno osvješteniji. Scenarist Matt Weiner ima pune ruke posla nastojeći udovoljiti zahtjevima svojih glumica i spriječiti daljnje prepirke koje bi mogle uništiti sljedeću sezonu serije', bliski izvor izjavio za National Enquirer.