GOCA TRŽAN:

Sramota je što je Seve u Srbiji zvijezda!

11.11.2010 u 15:51

Bionic
Reading

Srpska folkerica u reality showu napala je našu pjevačicu objedama da je 'radila kampanju za Tuđmana, a PGP joj objavljuje albume i predstavlja je kao najveću srpsku zvijezdu'

Goca Tržan dodala je da 'Hrvati imaju nacionalni identitet, a mi možemo sve progutati'. Kao finalistica ekstremnog 'Survivora', smatra da Seve ne zaslužuje tretman kakav ima u Srbiji 'jer ona i njezine srpske kolege ne mogu ni zaviriti u Hrvatsku'.

'Jedna Severina je izdala album za PGP RTS! Ta Severina radila je kampanju za Tuđmana. Ti, znači, izdaješ Severinu u nacionalnoj izdavačkoj kući i pratiš je kao najveću srpsku zvijezdu. Zašto bilo tko od nas nema takav tretman?! Čola nema takav tretman, čak ni on nije gostovao na HRT-u. Dok ne dođem na Hrvatsku televiziju i dok ne budem imala dobru kampanju, zaboli me baš za njihovo tržište', bjesnila je Tržanova, dok su je drugi natjecatelji bezuspješno pokušavali smiriti. Na njezine kritike izjavom se oglasila Severina.

'O kolegama mislim sve najbolje čak i onda kada neki o meni, iz ovog ili onog razloga, neprimjereno govore. Želim joj svaku sreću! Drago mi je da muzika spaja i što će PGP RTS za mjesec dana objaviti moj CD i DVD 'Tridesete uživo', koji će biti prvi na ovim prostorima objavljen na blue ray disku', zaključila je polemiku naša pjevačica.