VATRENA PJEVAČICA

Rihanna otkriva tajnu crvene kose

11.11.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Nakon što je kosu obojala u vatrenu crvenu boju, popularna pjevačica Rihanna otkrila je pravi razlog te odluke. Poznata po iznimno zanimljivim frizurama, odlučila se upravo za ovu boju zbog usklađivanja odjeće

Popularna i energična pjevačica s Barbadosa otkriva kako je kosu odlučila obojiti u jarku crvenu boju zbog stila odijevanja.

Poznata po zanimljivim i smjelim odjevnim kombinacijama, pjevačica je odlučila nositi malo 'ozbiljniju' odjeću, a da bi se ipak izdvajala u mnoštvu, tamnu kosu obojila je

u crveno.

'Bila sam spremna s kosom napraviti nešto uzbudljivo, ludo i zabavno. Imala sam plavu kosu i to mi je bilo tako dosadno. Crna je i dalje moja najdraža boja, no ovoga puta sam htjela napraviti nešto smjelije, zato što trenutačno više ne želim nositi neobičnu odjeću. Stoga sam izgled odlučila upotpuniti crvenom bojom kose', objašnjava ta popularna pjevačica.

Otkada je promijenila styling, Rihanna sve češće nosi otmjeniju odjeću, a Stella McCartney joj je postala omiljena dizajnerica.

'Za odjevne kombinacije mogu me inspirirati najobičnije stvari kao što su zvijezda i cvijet. Trenutačno ne želim previše eksperimentirati s odjećom i bojama, a sviđaju mi se stvari koje su vrlo ekspresivne. Često nosim kreacije Stelle McCartney zato što mi je ona najdraža dizajnerica', dodaje Rihanna.