Estrada POZADINA PRIČE

Vjenčanje Ivane i Dine nije teklo kao u bajci

Vjenčanje Ivane Paris i Dine Bubičića umalo je upropašteno jer nekoliko tvrtki koje su sudjelovale u vjenčanju nisu bile zadovoljne i željele su izaći iz projekta jer se s Novom TV navodno nisu dogovorile oko uvjeta suradnje

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris upoznali su se i svoju romansu započeli na reality showu Farma pa nije čudo da su i svoje vjenčanje odlučili podijeliti s javnosti. U projekt 'Vjenčanje godine' ušli su s Novom TV, a vjenčanje je trebalo vrijediti oko pola milijuna kuna, piše Extra.

Organizacija cijele priče prepuštena je profesionalcima u hrvatskoj industriji vjenčanja, no desetak dana prije vjenčanja mladencima je priopćeno kako je čitavo vjenčanje došlo u pitanje. Nekoliko tvrtki koje su sudjelovale u vjenčanju nisu bile zadovoljne i željele su izaći iz projekta jer se s Novom TV navodno nisu dogovorile oko uvjeta suradnje, no nasreću sve je dobro prošlo.

Vjenčanje je ipak održano prošlog petka u Puli, ali mladencima je u posljednji tren javljeno kako i sami moraju pridonijeti budžetu sa oko 60 tisuća kuna, piše Extra.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više