VIP OTVORENJE ARENA CENTRA

Neven Ciganović: Ovo je pravi šoping-grad!

05.11.2010 u 12:38

Bionic
Reading

'Dobar dan, dobro došli i do viđenja, jer žurim u kupnju', bio je kratki geg koji je pred našom kamerom izveo imitator Boris Kosmač i potom odjurio u blještavilo grandioznog Arena Centra

U mnoštvu koje je i prije najavljenog VIP otvorenja najiščekivanijeg trgovačko-zabavnog centra u posljednje vrijeme stvorilo gužvu na jugozapadnom ulazu u Zagreb našle su se, prema očekivanjima, i osobe iz našeg javnog života. Među njima bio je i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, koji je došao obići dućane svojih prijatelja.

'Bio sam i ostao veliki igrač, ali samo u smislu konfekcijskog broja, pa baš zato nisam neki šopingholičar jer moj XXL još uvijek je teško naći', požalio se Dudo i priznao da je ipak u Arena Centru već u prvim minutama poslije otvorenja obavio svoju prvu kupnju – tenisice za kćer.

Za razliku od njega, Antimon iz 'Večernje škole' došao je odlučan u namjeri da će samo razgledati.

'Živim tu, u susjedstvu, pa je dobro biti informiran jer brzo će nam trebati božićni darovi', izgovorio je u dahu i veselo odjurio za suprugom koja je brzinski surfala po novootvorenim lokalima.

Glumac Mislav Čavajda stigao je u pratnji kume, koja je tu bila poslom.

'Ne mogu se načuditi broju večernjih toaleta, toliko ih ne vidim ni na premijerama HNK-a', zaključio je Čavajda.

Stilist Neven Ciganović bio je oduševljen viđenom raskoši.

'Ja sam za to da se izgradi cijeli šoping-grad, a ovo je na tragu te ideje! Nek' nam idući bude velik kao Zaprešić', kazao je i priznao da ide u potragu za povoljnijim starima tipa 'peri, deri i baci'.

Pjevač Marko Tolja u Arena Centar došao je zbog nastupa, ali zaintrigirali su ga najavljeni popusti.

'Čim završim koncert, odoh potražiti svoj odnedavno omiljeni brend Ben Sherman. Ako ga igdje u Hrvatskoj ima, ovo je to mjesto', kazao je Tolja.

Modna agentica Sandra Vranješ Milić bila je konkretna. U njezinoj vrećici s natpisom Zara Home našle su se ukrasne vješalice i novi svijećnjaci.

'Obožavam uređivanje interijera do te mjere da ponekad pomislim da sam promašila zanimanje', rekla je pokazujući nam svoj prvi ulov.

Glumica Nada Abrus stigla je u pratnji svog prijatelja, opernog pjevača Ronalda Brausa.

'Danas nas je dovela samo znatiželja, kao i drugi, samo šećemo', kazala je Nada, na što se odmah nadovezao Ronald.

'Pozdravljam šetače! Kriza je, ali sve je dobro dok i dalje odlazimo na skijanje', optimistično je zaključio pogledavajući na gužvu, blještavilo i božićne ukrase koji bi i u recesiji trebali biti uspješan mamac za potencijalne kupce Arena Centra.

Više o svemu, pogledajte u videoprilogu.