IVANA BRKLJAČIĆ:

Želim da mi se dogodi ljubav o kojoj svi pričaju

02.11.2010 u 08:28

Bionic
Reading

Bivša bacačica kladiva i hrvatska rekorderka koja se natječe u showu 'Ples sa zvijezdama' otkriva da nije zaljubljena, ali i da nikad nije osjetila pravu veliku ljubav

U novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' natječe se i bivša kladivašica i hrvatska rekorderka Ivana Brkljačić s plesnim partnerom Markom Hercegom. Iako za sebe kaže da je plesna neznalica, sudjelovanje u showu za nju je izazov i zabava, a ona trenira predano kako to samo znaju profesionalni sportaši.

Mnogi je smatraju ekscesnom osobom jer je u posljednjih trenutak otkazala vjenčanje, a prije osam mjeseci istukla menadžera Blanke Vlašić, no oni koji je poznaju bolje znaju da je osjećajna osoba s iznimnim smislom za humor.

Ivana je u intervju za Extru otkrila da još uvijek nije osjetila pravu veliku ljubav. 'Barem ne onako kako sam viđala u filmovima ili mi prijateljice pričaju o tome. Nisam nikad puno plakala, niti me boljelo u želucu, niti sam mislila da ću umrijeti zbog nekoga. Najviše sam patila kad sam se posvađala s najboljim prijateljem, više nego nakon prekida veze. Ali želim da mi se dogodi ta ljubav o kojoj svi pričaju', kaže Ivana.

Priznaje da nije zaljubljena i da se trenutačno ne viđa ni s kim. 'Shvatila sam da prije svega moram posložiti sebe i svoj život, pa tek onda mogu u njega uvesti kvalitetnu osobu. Naši partneri su odraz nas samih', rekla je Ivana za Extru.