Estrada RICKY MARTIN:

'Plakao sam kao malo dijete'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.11.2010 8:10:27
  • 1.11.2010 19:59:03

Tridesetosmogodišnji pjevač gostovao je u emisiji Oprah Winfrey gdje je otkrio kako se osjećao kad je 'izašao iz ormara' i priznao da je homoseksualac

Ricky Martin prošlog ožujka otkrio je cijelom svijetu da je gay. Djelovao je vrlo pribrano i hladno, međutim iza kulisa snimanja slomio se i rasplakao kao dijete, otkrio je u emisiji voditeljice Oprah Winfrey.

Kaže da je u trenutku kad je poslao priopćenje u medije prvo osjetio tupost, a zatim nevjerojatno olakšanje. Tek nakon par minuta lupila ga je ozbiljnost njegove objave.

'Kad sam shvatio da sam poslao poruku, samo sam sjedio u studiju nekoliko minuta nepomičan. U trenutku kad se pojavio moj asistent i prekinuo tišinu, slomio sam se i nisam mogao prestati plakati', rekao je 38-godišnji pjevač. Martin je postao otac dvogodišnjih blizanaca Valentina i Mattea, uz pomoć surogat majke, i upravo zbog njih više nije mogao izbjegavati pitanja o spolnom opredjeljenju.

'Više nisam mogao podnijeti pritisak. Bilo je previše bolno. Moja djeca postala su najvažnija i bojao sam se da će se postaviti pitanje da li ih odgajam u laži. Uzeo sam ih u naručje i osjetio da je vrijeme da kažem svijetu istinu', objasnio je u showu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više