ALEKSANDRA GRDIĆ:

'Tek sad vidim sve mane i nedostatke'

31.10.2010 u 14:57

Bionic
Reading

Koliko god nevjerojatno zvučalo, manekenka je prvi put bila na nekoj modnoj reviji u svojstvu gledateljice te je s nama podijelila to ekskluzivno iskustvo

Aleks Grdić na modnom eventu

'Tek sad vidim kako je to gledati reviju, koliko se zapravo vidi mana i nedostataka i koliko smo zapravo izložene gore na pisti', iskrena je bila manekenka i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić koja je s prijateljem Nevenom Ciganovićem došla pogledati modni event Noć Evolutiona u Varaždinu.

Noć Evolutiona modni je event koji se događa već drugu godinu zaredom u prepunoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin, a koji organizira modna udruga Evolution. Aleksandra je došla kao gošća i po prvi puta je vidjela kako modna revija izgleda iz perspektive gledatelja. Čudno je bilo i zato što su joj ljudi tijekom revije konstantno prilazili i pitali je kada će se ona popeti na pistu, što je nju beskrajno zabavljalo.

'Obično nosim revije i toliko dugo to radim da uopće ne razmišljam o tome kako to zapravo izgleda s druge strane. Sad kad sjedim s prijateljima i komentiram vidim kako su djevojke izložene i kako to izgleda oku promatrača. Ovo mi je jedno potpuno novo i zanimljivo iskustvo', odala nam je manekenka kojoj se na subotnjem modnom eventu svidjelo više toga.