tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+18
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+16

SVILA, PJENA & CO.

Pogledajte seksi Ivanu Banfić u kadi

Dočekala nas je u svilenom kimonu i preduhitrila pitanje o outfitu neuobičajenom za intervju, rekavši da ga je skupa s papučicama kakve nose Playboyeve zečice naslijedila od mudre bake, koja je i doma uvijek bila dotjerana – jer nikad ne znaš tko može banuti na vrata

Datum objave:
29.10.2010 13:57

Zadnja izmjena:
29.10.2010 14:56

Vezane teme

Ivana Banfić od bake je očito naslijedila i dobre gene jer u 41. godini izgleda senzacionalno, a dekadu manje mirno bismo joj skinuli i zbog vedrog duha, optimizma kojim zrači i duhovitosti po kojoj je pamtimo.

Do prije nekoliko godina megapopularna pjevačica, nakon povlačenja iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu i privatnom životu, najavljuje come-back povratničkim singlom 'Vampir'.

Direktno, iskreno i otvoreno progovorila je o godinama izbivanja i što je sve radila za izbivanja iz etera.

Uz brigu o sada jednoipolgodišnjem sinčiću Janu i ležeran život ispunjen odlascima na plac, kave s prijateljima i putovanja, veliki ispušni ventil od prethodnih stresnih godina bio joj je i Facebook, pa ju je izuzetno razveselilo što je neki dan dobila priliku da, kaže, ostvari svoj san i uoči premijere filma 'Društvena mreža' u live streaming prijenosu pozdravi prijatelje na svojoj FB stranici.

O njezinom životu, karijeri, ambicijama općenito i svemu ostalome više možete saznati u ekskluzivnom videointervjuu koji nam je dala u kupaonici svoje kuće u Velikoj Gorici.Pogledajte intervju s I Bee

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr