HRABAR IMIDŽ I STAV

Crvena Rihanna: Bivši me tukao, ali opet sam svoja!

28.10.2010 u 11:54

Bionic
Reading

Godinu i pol nakon grozomornog napada njezinog bivšeg dečka Chrisa Browna, putena pjevačica barbadoskih korijena zrači samopouzdanjem

U seksipilnim pozama, gledajući ravno u objektiv, Rihanna je daleko od mlade žene slomljena duha, srca i lica s masnicama koje se pojavilo na policijskim fotografijama u veljači prošle godine.

No sjećanja na tu noć još uvijek su svježa u glavi 22-godišnjakinje, koja se konačno otvorila i progovorila kako se osjećala u tom mračnom periodu.

'Bog ponekad vuče poteze zbog kojih se pitamo čime sam ovo zaslužio', kazala je, između ostaloga, u veoma emocionalno obojenom intervjuu za posljednji broj britanskog izdanja magazina Marie Claire.

'Osjećala sam se izgubljeno i konfuzno. Mrzim o tome govoriti, ali bila sam potpuno luda i izvan sebe kad se to desilo. To je strašno jer ništa što u tom trenu kažete ili uradite, nijedan vaš potez niste pravi vi. Izgubila sam kontakt sa svime što volim i što bih u normalnoj situaciji činila, volju da se lijepo odjenem ili da pronađem najbolje riječi da izreknem misao. Jednostavno nisam bila svoja. Osjećala sam se poput prazne ambalaže', govorila je grcajući u suzama.

Također se prisjetila trenutka kada je shvatila da treba okončati turbulentnu trogodišnju vezu. 'Jednog jutra probudila sam se i shvatila da je gotovo. Trebao mi je taj 'klik' koji se desio. Bio mi je to dar od Boga.'

Rihanna je sad u sretnoj vezi s američkom zvijezdom bejzbola Mattom Kempom. 'Osjećam da se ovaj put iskreno smijem. Dolazi mi to iznutra i reflektira se na sve što činim. Ljudi osjećaju da sad zračim drukčijom energijom: vide da moj osmijeh nije maska, već iskreni sjaj', zaključila je prije produkcijski raskošnog snimanja u haljini francuske dizajnerice Sonije Rykiel i Manolicama. No najupečatljivija u cjelokupnom stajlingu bila je nova, vatrenocrvena nijansa kose. Njezin modni guru Karin Darnell kazao je da je o tome maštala godinama. Sada je konačno smogla hrabrosti.