MOJE HERCEGOVAČKO VJENČANJE

Marija Husar se udaje u proljeće

12.02.2009 u 10:42

Bionic
Reading

Marija Husar se krajem proljeća udaje za Vjekoslava Rimca, vlasnika konzalting tvrtke u Livnu koji ju je zaprosio na Novu godinu

I posljednja članica grupe Divas Marija Husar uskoro će stati pred oltar. Njezin odabranik Vjekoslav Rimac, kojeg je upoznala na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića, zaprosio ju je na dočeku Nove godine, a s njim je u sretnoj vezi već godinu dana.

Svoju ljubav Marija i Vjeko planiraju okruniti krajem proljeća u Livnu, odakle su Vjekini roditelji. Gdje će se održati svadbena večera i koliko će ljudi biti na svadbi, Marija još ne zna, ali zna u kojoj će se crkvi vjenčati. Za crkvu kaže samo da ju je posjetila i da joj se jako sviđa.

Budući bračni par još uvijek ne živi skupa i tomu nije samo razlog to što nemaju zajednički stan, nego činjenica da su oboje vrlo tradicionalni. 'Stan još nemamo, ali i da imamo, zajedno bismo živjeli tek nakon vjenčanja', rekla je Marija za tjednik Gloria.

Pjevačica otkriva i da planira imati djecu, ali naglašava da sve mora ići po nekom redu. 'Jednog bih dana željela imati svoju djecu, ali kod mene sve mora ići po nekom redu – ljubav, brak, zajednički život pa tek onda djeca', kazala je Marija Husar.