Estrada 'DRUŠTVENA MREŽA'

Zašto je Facebook važan slavnima

  • Autor: tportal.hr
  • 27.10.2010 14:45:34
  • 27.10.2010 11:17:46

Premijeri filma 'Društvena mreža' prisustvovali su brojni celebrityji koji su nam otkrili što misle o Facebooku

Na svečanu premijeru filma 'Društvena mreža', održanu u zagrebačkim dvoranama centra Movieplex, pohrlili su brojni celebrityji. Priča redatelja Davida Finchera o Marku Zuckerbergu, osnivaču Facebooka, zainteresirala je Mirjanu Hrgu, Ivanu Banfić, Nenada Korkuta, Snježanu Mehun, Anu Stunić, Petru Maroju, Luku Vidovića… Kao korisnici popularne društvene mreže, otkrili su nam koje su prednosti, ali i loše strane Zuckerbergova izuma.

'Za mene je Facebook stvarnost. Kapitalizam je proklet - što bi bilo da nemamo društvene mreže, još bismo rjeđe kontaktirali s poznanicima. To je jedan izuzetno moćan medij za plasiranje ideja', kaže Mirjana Hrga te priznaje da je imala nekoliko lažnih profila koje je netko otvorio u njeno ime, a u tome nije usamljena.

'Imao sam dvojnike na Facebooku i zapravo me čudi tko bi se htio predstavljati umjesto mene? Pa nisam Severina ili Nina Badrić. Vjerojatno su preko mene htjeli doći do ljudi koje poznajem', kazao je Nenad Korkut.

Snježana Mehun pasionirana je ljubiteljica Facebooka pa je priznala da nakon vjenčanja planira objaviti slike proslave na svojoj stranici. Pjevačica Ivana Banfić koristi društvenu mrežu prvenstveno za poslovnu promociju, a trenutačno radi na snimanju spota za pjesmu 'Vampir'.

'Imam poruku što se vampira tiče - to su naši strahovi, tj. vampiri su nerealni baš kao i naši strahovi s kojima se treba uhvatiti ukoštac i pobijediti ih. O promociji spota bit ćete na vrijeme obaviješteni preko mojih stranica na Facebooku i Twitteru', objasnila je glazbenica.

Premijera filma 'Društvena mreža'


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više