RAZBIO HOTELSKU SOBU

Pijani Charlie Sheen zaključao prostitutku u ormar

27.10.2010 u 09:42

Bionic
Reading

Pijan i drogiran Charlie Sheen rasturio je hotelski apartman, zaključao prostitutku u ormar, skinuo se do gola i onesvijestio

Službenici hotela u srijedu ujutro pronašli su Charlieja Sheena u hotelskom apartmanu kao od majke rođenog i onesviještenog. U apartman su potom stigli policajci, na koje se mamuran i unezvjeren Sheen počeo derati.

Pretragom rasturene sobe u zaključanom je ormaru pronađena žena za koju se pretpostavlja da je prostitutka. 'Po izlasku iz ormara izgledala je vrlo ustrašeno', izjavio je svjedok.

U rekonstrukciji kaosa, Sheen je optužio ženu da mu je ukrala novčanik, što ga je isprovociralo da porazbaca stolove i stolce u njujorškom Plaza hotelu, dok je ženina priča bila nešto drukčija. Rekla je da je glumac uzeo kokain te je potom 'puknuo'.

Treći pogled na kaos dao je glumčev glasnogovornik za sve optuživši alergičnu reakciju na terapiju koju Sheen pije i, jasno, odbacivši bilo kakvu poveznicu s kokainom. Koliko god njegova verzija zvučala neuvjerljivo, u potpunosti je shvatljiva jer je Sheenu prije dva mjeseca, nakon napada na suprugu Brooke Mueller, određena rehabilitacija kao zamjena za zatvor. Glumac je trenutačno u bolnici.