PREDSTAVILA PRVI FILMIĆ

Lijepa Eva kao da je iz raja izašla!

26.10.2010 u 13:40

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj, petoj po redu, svečanosti Reel Moments magazina Glamour u Los Angelesu, svoje kratke filmove predstavile su tri debitantice, inače poznate holivudske glumice - Rachel Weisz, Jessica Biel i Eva Mendes

U trilogiji baziranoj na istinitim ženskim pričama koje su ispisale čitateljice tog časopisa, Rachel je režirala 'The Thief', Jess je stala iza kamere u 'Sodales', a Eva se prihvatila redateljske palice u 'California Romanzi'.

Nočak i na tom ozbiljnom događanju u organizaciji redateljske udruge Directors Guild of America najviše pažnje plijenile su upravo te glamurozne ljepotice na crvenom tepihu.

Najviše je pozornosti privukla diva putenih kubanskih korijena, 36-godišnja Eva Mendes, u haljini američke dizajnerice Lele Rose, poznate po ženstvenim retro kreacijama.

U dekoltiranoj opravi boje slonovače, zanosna Eva doista je podsjećala na glumice iz zlatnog doba Hollywooda, a znalački ju je upotpunila Ferragamovim štiklama vrtoglave visine, pismo-torbicom boje antracita te ružičastim ružem i lakom na noktima, po čemu se da zaključiti da je dobro proučila osnovne modne postulate.

Fotoreporteri koji su se tamo zatekli, uz nju su najviše fotografirali Jessicu Biel u čipkastoj haljini modne kuće Oscar de la Renta, na koju je nosila Tiffanyjev nakit. Obje kreacije proglešene su 'znalačkima' te neslužbeno krštene po glazbenoj uspješnici 'Ebony and Ivory'.