Estrada POSTAJE I DJ NA RADIJU

Nives Čanović: U ozbiljnoj sam vezi, želim zajedničkog psa

Prvo smo je gledali u 'Letećem startu' Nove TV, potom je radila na OBN-u i na jednoj privatnoj televiziji u Skoplju, pa se vratila u sapunicama 'Sve će biti dobro' i 'Dolina sunca', a sad…

Zagrepčanku Nives Čanović, koju percipiramo kao televizijsku voditeljicu i glumicu, po struci je diplomirana ekonomistica, a lijepa dvadesetosmogodišnjakinja svojem će raznolikom poslovnom životopisu uskoro pridodati još jedno zanimanje.

'Za koja dva tjedna trebala bih početi raditi kao DJ na radiju Antena Zagreb', veselo nam je otkrila malu ekskluzivu i nastavila:

'Trenutno sam na edukaciji, sve mi je novo i upijam to k'o spužvica jer izuzetno je zanimljivo, nikad se nisam okušala u tom mediju, pa mi je sve veliki izazov. Zasad mogu obećati da će se s mojim dolaskom slušati više r'n'b'-ja i hip-hopa, a o svemu više kad krenem', obećaje Nives, koja je, mnogi ne znaju, do prije pet godina radila u struci. Ali, prevagnula je ljubav prema medijima.

'Volim se okušavati i oprobati u koječemu novome. Svaki čovjek mora se naći, a meni se sviđa tu gdje jesam', kazala je i dodala da stvari stoje slično u njezinu privatnom životu.

'Već godinu dana u sretnoj sam vezi s geodetom Marijanom Carem. Još ne živimo skupa, ali veza je ozbiljna. Idemo polako, korak po korak, pa sam tako za početak vježbanja odgovornosti htjela psa, ali zbog mog novog angažmana, to će malo pričekati', povjerila nam je Nives Čanović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više