Estrada IVA ŠULENTIĆ:

'Osjećaje ne mogu strpati u formalni okvir'

Svestrana 27-godišnja voditeljica i glumica priznaje da je u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem često prava štreberica

Radijska i televizijska voditeljica Iva Šulentić glumi i posuđuje glas u animiranim filmovima. Svestrana 27-godišnjakinja odnedavna se pojavljuje i u seriji 'Dnevnik plavuše' koja se prikazuje na HTV-u u trajanju od šest minuta. Iva je prenijela iskustva sa snimanja:

'Iako snimamo tek par tjedana, već smo postali prava ekipa. Nema nas puno, ali je veselo. Kompaktni smo i snimanja teku u super atmosferi, sve se lako dogovori i doista uživam. Dokaz tomu su vesela rana buđenja i smijeh uz prvu kavu dok je vani još noć', kaže simpatična voditeljica koja priznaje da je u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem često vrlo racionalna.

'Po prirodi jesam štreberica, ali ponekad i ja živim za trenutak. Osim kad ustanem na lijevu nogu pa sve u danu krene krivo, onda je bolje dominirati situacijom, a drugi dan pustiti trenutku da vas ponese. Kada je riječ o mojim osjećajima, ne mogu ih strpati u formalni okvir, u njima uživam u trenucima s osobama koje su mi drage. Te trenutke ne planiram i smatram ih velikom radošću', kaže Iva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više