Estrada JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ:

'Muče me problemi sredovječnih muškaraca'

'Kad sam to govorio o sebi, pokušavao sam biti skroman, a ispao naporan, nervozan, premršav, depresivan i osoba s kojom se jedva živi', objašnjava glumac

Janko Popović Volarić odlučio se vratiti u serijal 'Najbolje godine', nakon što je u prvoj sezoni odlučio napustiti snimanje iz privatnih razloga. Zbog uloge Ranka Hajduka i prilično gustog rasporeda snimanja, u posljednjih je nekoliko mjeseci izgubio dosta kilograma.

'Nemam osjećaj da sam smršavio, dapače. Počinju me mučiti klasični problemi sredovječnih muškaraca – pivski trbuh, bujajuće grudi, bujajuća emotivnost, valunzi… pretvaram se u debelu brkatu ženu', kaže glumac koji je u prethodnim intervjuima često napominjao kako je vrlo teška osoba.

'Vidite, kad sam to govorio o sebi, pokušavao sam biti skroman, a ispao naporan, nervozan, premršav, depresivan i osoba s kojom se jedva živi. Možda bih se trebao ostaviti davanja intervjua', kaže glumac koji objašnjava da ga supruga, glumica i spisateljica Jelena, vodi kroz život. Također se osvrnuo na činjenicu da se u svojim kolumnama bavi njihovim privatnim životom.

'Bez Jelene bih bio izgubljen čovjek. Vrlo rijetko iznosi intimu, češće se u kolumnama pojavljuju neke sitnice iz života. Ne zamjeram joj, izvlačenje nekih primjera iz vlastitog života dio je svakog pisanja, pa i njezinog', tvrdi Janko koji u poslovnom smislu osim snimanja 'Najboljih godina' nema drugih planova.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više