ONA NE STARI

Crveno je Halleina boja

24.10.2010 u 18:33

Bionic
Reading

Prelijepa stanovnica Hollywooda, iako je ove godine napunila 44 godine, još uvijek svojim mladenačkim lookom može zasjeniti i puno mlađe cure

Zgodna glumica je za 32. Carousel Of Hope Ball koji se održao u Los Angelesu osim novog 'modnog dodatka' Oliviera Martineza (bivšeg dečka Kylie Minogue) odjenula satensku dugu haljinu asimetričnog kroja crvene boje koja je izvrsno istaknula njezinu put i naglasila nježne crte njezina savršenog lica. Diskretna šminka i naušnice s dijamantima bili su sasvim dovoljan ukras. 

Šarmantni osmijeh lijepe glumice dokaz je da joj i u privatnom životu cvatu ruže. Oskarovka iz veze s kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem ima kćer Nahlu Arielu. S njome provodi svaki slobodni trenutak, a nedavno su zajedno birale bundeve za Noć vještica. 

Osim Halle Berry, na tom su događanju bile i sestre Hilton s majkom Kathy, Jennifer Lopez sa suprugom Marcom Anthonyjem, Tom Hanks, Sela Ward, Brandy, Joan Collins, Quincy Jones, Lisa Rinna, Adrien Brody, Mira Sorvino i mnoge druge poznate face.