KUBANSKA FIESTA U RIJECI

Belma Džomba rasplesala se u pripijenoj haljini

23.10.2010 u 13:30

Bionic
Reading

Belma, lijepa supruga rukometaša Mirze Džombe, bila je među najatraktivnijim gošćama ekskluzivnog partyja u automat-klubu Picasso u riječkom Tower centru

U automat-klubu Picasso sinoć se okupilo više od 1000 igrača i gostiju, među kojima je bilo mnoštvo domaćih celebova. Uz glazbu, ples i koktele otvoreni su novouređeni prostori za pušače te predstavljena nova ponuda za igrače.

U kubanskim ritmovima benda Cubalcanica i nastupu djevojaka iz grupe Feminem uživali su voditeljica programa Belma Džomba u pripijenoj bijeloj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju, proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc, bivši nogometaš Igor Cvitanović, riječka manekenka Vedrana Linardić, Šajeta, Bijele udovice, Maja Cvjetković, Hana Hadžiavdagić, Hana Tabaković, Mario Berišić, novi dečko Jelene Rozge, i mnogi drugi.

Investiciju u nove pušačke prostore, kao i bogatu ponudu kluba Picasso, okupljenima su predstavili Thomas Höhle, direktor austrijske tvrtke FGS Inter-Corpo Holding Grupe/Wettpunkt i direktor Pelikan kladionica te Goran Šestan, voditelj kluba Picasso.

Svi gosti uživali su u vrhunskim gastronomskim delicijama, kubanskim koktelima koje su cijele večeri pripremali najbolji majstori iz kluba Hemingway te su imali priliku osvojiti neke od brojnih nagrada. Vrhunac večeri bio je spektakularan vatromet koji je dodatno zapalio ionako već vruću večer. 'Ovo je bila noć koju će Rijeka i naši gosti dugo pamtiti. Iznimno smo zadovoljni jer smo okupili velik broj naših vjernih igrača, kao i ostalih posjetitelja koji su se odlično zabavili', rekao je Goran Šestan nakon partyja.