TAMNIJE OZBILJNA

Denise Richards pokazala novo lice

22.10.2010 u 11:59

Bionic
Reading

Glumica je prelaskom u svijet brineta htjela zaraditi poštovanje obožavatelja koji su je prvenstveno gledali kao praznoglavu ljepoticu i seks bombu

Atraktivna Denise Richards pojavila se odlično raspoložena na setu emisije 'Extra' u Los Angelesu. 39-godišnjakinja je u zadnjih nekoliko  mjeseci potamnila plave uvojke kojima se proslavila kao seks bomba u filmovima 'Starship Troopers', 'Wild Things' i 'The World Is Not Enough'. Zvijezda nikada nije skrivala činjenicu da se obilato koristi svim sredstvima koja usporavaju starenje, pa njena savršeno zategnuta kože nije samo plod prirodne ljepote.

Osim svakodnevne pažnje oko preparata za lice, puno vremena provodi u frizerskim salonima gdje se drugi brinu da njena gusta kosa uvijek izgleda besprijekorno njegovano i očuvano. Vjerojatno je prelaskom u svijet brineta htjela zaraditi poštovanje obožavatelja koji su je prvenstveno gledali kao praznoglavu ljepoticu. Da ima za ponuditi nešto više od plastičnog osmijeha i vrckastog stvava, glumica je nastojala dokazati i u relaty showu 'Denise Richards: It's Complicated', koji ipak nije bio toliko kompleksan u izvedbi. Možda u novom predstavljanju za popularni serijal 'Extra' sve iznenadi dosad neslućenom dubinom.