Estrada POČETAK SNIMANJA FILMA

Dolores Lambaša dobila na poklon Chanel i Gucci

Ekipa filma radnog naslova 'Umor' našla se u srijedu na čokoladnom partyju u Poshu da bi proslavila početak snimanja, za što je angažirana i glumica Dolores Lambaša

'Ja mislim da u životu uvijek treba najprije pojesti desert, pa onda krenuti na glavno jelo, tako i naša ekipa nije čekala zadnju klapu, već smo odlučili proslaviti početak snimanja', rekla nam je vidno raspoložena Dolores Lambaša.

Glumica nam je ispričala da igra glavnu žensku ulogu u jednom atipičnom hrvatskom ZF filmu, u kojem glumi majku bolesnog djeteta, a partner joj je srpski glumac Vladimir Tintor, hrvatskoj javnosti poznat po ulogama u hrvatskim sapunicama.

'Volim filmove čija se radnja malo odmiče od ove naše tmurne svakodnevice i baš mi je drago da su baš mene odabrali za ovako kompleksnu ulogu', rekla je lijepa Dolores koja je svojom pojavom plijenila pozornost prisutnih.

Dolores je na poklon od čokoladom premazanog manekena dobila 'Chanel i Gucci tortu', u kojoj je istinski uživala, a nije se libila liznuti i čokoladu s manekena.

'Iako sam se pomalo povukla iz društvenog života, jer sam tek ušla u jednu kompleksnu životnu situaciju, volim se, a i znam, dobro zabaviti', rekla nam je Dolores koja je naglasila i da sa svojim dragim Josipom često izlazi u inozemstvu pa nema potrebu izlaziti u Hrvatskoj.

'Kad ti je dobro doma, što ćeš vani?!', zadovoljno je zaključila Dolores.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više