NA NEUROLOGIJI

Manekenka Doris Vrečko završila u bolnici

21.10.2010 u 08:28

Bionic
Reading

Manekenku i voditeljicu 'Automotiva' na Novoj TV Doris Vrečko (26) u utorak su hitno primili u Klinički bolnički centar Zagreb

Doris je jedan dan ležala na odjelu intenzivne njege, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, u srijedu oko 15 sati liječnici su je premjestili na odjel neurologije, piše 24 sata. Voditeljica leži u sobi s pet bolesnica. Doris je svjesna svega oko sebe, ali ne može govoriti i hodati. Uglavnom spava, a dok je budna, stalno plače. U bolnicu joj nekoliko puta na dan dolazi obitelj s kojom je jako povezana.

Liječnici ne žele otkrivati detalje njezine bolesti, no neslužbeno se doznaje da voditeljica prima terapiju i da je sada bolje, objavio je 24 sata. Njezini prijatelji i kolege ostali su zatečeni doznavši da je manekenka na Rebru. Govore da su je prije nekoliko dana vidjeli kako nasmijana šeće središtem Zagreba.

Dodali su da se nikada nije požalila da je ozbiljnije bolesna, a jedino su znali za probleme s vidom. Doris se znala našaliti da vidi poput šišmiša, piše 24 sata. Na Novoj TV kažu kako ništa ne znaju o njezinom stanju te su dodali da je mlada voditeljica krajem prošlog tjedna bila dobro.

Za voditeljicu, manekenku i bivšu prvakinju u mačevanju svi imaju samo riječi hvale. Kažu da je jako draga djevojka, no prilično samozatajna. Rijetko izlazi, ne pije alkohol i ne puši.