KERASTASE HOMME

Ivana Banfić: Imam punu kuću muškaraca

20.10.2010 u 15:56

Bionic
Reading

'On je romantičan, džentlmen od glave do pete, hedonist, luksuz sam po sebi, frajer koji koristi pravu mušku snagu', pisalo je na pozivnici i tko bi tome odolio

Predstavljen je tako Kerastase Homme, linija za muškarce luksuznog branda kozmetičke kuće L'Oreal. Uzvanike u svom salonu Ruža Institut Kerastase dočekale su vlasnice, Ruža Kisić i Nikolina Kisić Mamić.

'Već sedam godina sam kod Ruže i koristim sve proizvode koje mi preporuče. Linija Kerastase Homme zanimljiva mi je za ponekog frenda, a imam ja i punu kuću muškaraca: muža, tatu i jednoipolgodišnjeg sinčića, pa zašto ne i za njega?', puna svježih ideja po povratku s porodiljnog bila je Ivana Banfić. Njezina kolegica Ivana Vrdoljak vjerna je salonu Ruža još dulje – punih 10 godina.

'Velika je to sreća jer često trebam frizera. Kod mene bi možda dobro funkcionirao i preparat protiv ispadanja kose iz muške linije', razmišljala je naglas Vanna, a Tatjana Jurić oduševljena je kvalitetom proizvoda i usluge. 'Otkad sam s Ružom prije koje četiri godine radila kampanju za Garnier,oni su preuzeli brigu i potpunu kontrolu nad mojom kosom u salonu.Slušam ih u preporukama za kućnu njegu i doista vidim razliku jer imajusavršene preparate za ravnanje i(li) oblikovanje moje prirodno kovrčavekose. A nova muška linija predstavlja dobar dar za mog dragog', rekla jezvijezda RTL-a, Tatjana Jurić.

Na Kerastase Homme osvrnuo se i jedan muškarac.

'Redovito brijem glavu, pa s obzirom na to ne koristim šampon za kosu.No, došao sam vidjeti što je nova jer sa salonom Ruža Kerastasesurađujem na svim svojim snimanjima', zaključio je priču modni producentViktor Drago.