POZNATI NA ŠPICI

Zamišljeni Ljubo Pavasović i Dina Štern

17.10.2010 u 08:39

Bionic
Reading

Subotnje prijepodne već je tradicionalno namijenjeno odlasku u šetnju gradom, druženju s prijateljima te ispijanju kavice. Mnogi poznati i slavni ni ove prohladne jesenske subote nisu propustili špicu

Prijepodne na špici proveli su odvjetnik Ljubo Pavasović Visković te njegova djevojka Dina Štern s djecom. Dok je Ljubo u trapericama, debelom prsluku i tenisicama djelovao

vrlo ležerno, njegova djevojka Dina se ni danas nije željela odreći štikli te je na traperice obukla crne čizme na petu. Ipak, par je djelovao zamišljeno i kao da se nekamo žuri.

Omiljenu kavicu na Cvjetnom trgu ispijala je i Iva Majoli s majkom Dragicom. Toplo odjevene, Iva u krznenom kaputu, a njezina majka u debljoj sportskoj majici, odlučile su kavicu popiti na terasi kafića.

Bivši Severinin dečko Srećko Vargek na Cvjetnom trgu popričao je s kestenjarom Sadatom Ibraimom, a subotnje prijepodne za šetnju su iskoristili i Ljerka Mintas Hodak i Igor Mirković.

Tamari Garbajs je prijepodne očito bilo prohladno pa se ogrnula debelom vestom i navukla rukavice za šetnju s Markom Vrdoljakom.