KRAJ INTIMNE ZABAVE

Katherine Heigl uhvaćena u smiješnom bikiniju

15.10.2010 u 15:38

Bionic
Reading

Zvijezda serijala 'Uvod u anatomiju' doživjela je neugodnosti prije nekoliko večeri kad je njezino noćno druženje sa suprugom prekinuo uznemireni susjed

Katherine Heigl u 'okršaju' sa susjedom

Policija je prekinula privatnu zabavu glumice Katherine Heigl i njezina supruga Josha Kelleyja u njihovoj kući, nakon pritužbi susjeda na njihovo 'bančevanje'. Zvijezda serijala 'Uvod u anatomiju' nastojala je provesti intimnu i strastvenu večer sa suprugom u njihovom bazenu, no ubrzo su stigle pritužbe da su preglasni. Glumica je u emisiji voditelja Ryana Seacresta prenijela svoju viziju događaja.

'Suprug i ja smo odmarali u vrućem jacuzziju, taman smo spremili dijete na spavanje i bilo je rano navečer, oko pola devet. Godilo nam je da smo samo nas dvoje kući, budući da je on bio na putu i nismo se vidjeli nekoliko dana. Obukla sam najsmješniji bikini koji sam našla, bilo je super ugodno i zabavno. Sve dok nam susjed nije počeo dovikivati da se stišamo i smirimo. U jednom trenutku više nisam mogla podnijeti buku i odlučila sam pozvati policiju i osiguranje. Oni su ubrzo stigli, istražili što je posrijedi, porazgovarali sa susjedom, a onda i s nama. Cijela je situacija blesava, nismo radili ništa skandalozno, nismo toliko nesmotreni', objasnila je lijepa glumica.

Najskandalozniji dio priče kasnije je završio kao videosnimka Katherine Heigl koja se prešetava u bikiniju i burno gestikulira pred policajcima.