Estrada DIJANA ČULJAK ŠELEBAJ:

Ne razvodim se!

Kuloarska priča u nastavcima ovaj put završila je u medijima, a HTV-ova urednica i voditeljica prokomentirala ju je kratko i jasno

'Već treći put to demantiram. Kad bude što novo, znat će se', kazala je ozbiljno, pribrano i bez imalo ljutnje u glasu koja obično uslijedi nakon jednoga od najneugodnijih pitanja za obje strane u ovome poslu. No Dijana Čuljak Šelebaj je profesionalka, i sama kao poznata novinarka mijenja strane barikade, pa zna kako nam je 'hodati u istim mokasinama'.

Bila istina ili ne, već i sama glasina o najintimnijem dijelu privatnog života, u kojemu smo svi najranjiviji, teško da može ostaviti glavu hladnom i pribranom. Je li mala doza nelagode koju smo osjetili u glasu s druge strane žice samo spontana, ljudska reakcija na postavljeno pitanje ili na rasturanje privatnosti od strane dušebrižnika koji se već pitaju kako će podijeliti navodno poveliku imovinu nakon šest godina braka s TV producentom Vladimirom Šelebajem Sellierom, dogovoriti prava oko zajedničke kćerkice Lare Viktorije i hoće li, kao u 'Ratu Roseovih', izvlačiti najprljaviji veš iz zajedničkih afera, ako do razvoda dođe?

Čitanje između redova je zanimljiva, ali pogreškama sklona disciplina. Kad (i ako) bude što novo, znat će se, rekla je Dijana Čuljak Šelebaj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više