LEONA PARAMINSKI

'Nisam u dugovima, genijalno mi je'

15.10.2010 u 08:48

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski u posljednje vrijeme reda samo uspjehe. Prošli je vikend na talijanskom festivalu Capalbio Cinema osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu 'Tulum' Dalibora Matanića, a krenulo joj je i u privatnom životu

Kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, Leoni Paraminski poslagale su se kockice, a sve je započelo svježom sretnom vezom i preseljenjem u novi stan. 'Genijalno mi je! Vidjela sam da neki pišu da sam bila u dugovima te da sam zato prodala stan i otišla u podstanare. To nije istina. Svjesno sam odlučila otići i ostaviti prošlost iza sebe. I sad mi je jako dobro. A režije uredno plaćam', u šali je za Večernji list komentirala 31-godišnja glumica. 'U novom stanu sam se preporodila, živim u centru grada, u takozvanom kvartu glumaca, gdje nema dovoljno parkirnih mjesta, ali su zato ondje Lucija Šerbedžija, Ecija Ojdanić, Robert Orhel i druge drage kolege', dodala je Leona.

I na poslovnom planu uvela je neke novosti pa će, osim snimanja serije 'Najbolje godine' i trećeg nastavka Matanićeva omnibusa kratkih filmova, ozbiljnije koketirati i s pisanjem i poduzetništvom. 'Pišem i radim samostalne projekte jer sam ušla u zrelu fazu. Malo ću raditi sama pa ću vidjeti kako će se odvijati stvari', otkriva Leona za Večernji list. Budući da uz pomoć dečka Tina Komljenovića uči francuski jezik, možda to znači i njezin skorašnji proboj na inozemnu scenu.