Estrada TURNEJA PO PUSTINJI

Dvina i Stefani kreću u novu avanturu

Prokušanoj globtroterici odnedavno se u putešestvijama oko svijeta pridružila poznata kolegica s naših modnih pista

Zanimljivo je zamisliti kako će reagirati Afrikanci sa zapada kontinenta kad im iz pustinje izrone prelijepa brineta i plavuša. Fatamorgana? Ni slučajno. Anegdote ćemo slušati iza Nove godine, kad se Dvina Meler i Stefany Hohnjec vrate, a u međuvremenu treba prionuti na pripreme za put: na detaljnu razradu itinerera, slaganje kufera i, u prvom redu, namicanje novca.

'Sponzori, javite se! Nije šala jer Dvina i ja za prethodno smo putovanje, ljetos po Papua Novoj Gvineji, mjesecima prije organizirale revije i partije po cijeloj Hrvatskoj i štedjele. Doživjele smo štošta ludo: hodale džunglom tisućama kilometara bez da smo vidjele živoga čeljadeta, napadale su nas pijavice i crvi po nogama, spavale smo u kući na 30 metara iznad zemlje… Imamo sate i sate snimljenog materijala, a zasad su objavljene samo kratke reportaže i bilo bi nam drago u budućnosti dobiti svoju emisiju. Ljudima je to zanimljivo, nama izazov, pa zašto ne stvoriti svoj brend?', o skorašnjim planovima ispričala nam je Stefany Hohnjec.

Na prvo putovanje s Dvinom Meler otišla je prije dvije godine, na Haiti, kada se kolegici s modnih pista požalila da joj nakon sportske karijere 'fali muvinga'. Tko bi je bolje razumio od prijateljice, također bivše sportašice? Ruku pod ruku, djevojke će uskoro na novo putovanje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više