TINA KATANIĆ:

Uzor mi je Aleksandra Mindoljević!

13.10.2010 u 11:06

Bionic
Reading

Poznatu manekenku još sedam ispita dijeli od diplome na zagrebačkoj Pedagoškoj akademiji, a kad se to dogodi, želi karijeru poput svoje profesorice psihologije, nekadašnjeg lica s televizije

'Upravo sam položila ispit, s peticom, ali i dvojka bi mi bila dobra, jer žurim privesti studij kraju', uspuhano nam je pričala Tina Katanić dok se presvlačila za reviju ekskluzivne kolekcije kaputa što ih za ovu sezonu predlažu iz talijanske modne kuće Max&Co. Prije no što postane učiteljica odrađivat će, kaže, modne revije i snimanja zbog džeparca koji joj itekako dobro dođe. A tada će se potpuno posvetiti novoj karijeri. Uzor joj je jedna njezina profesorica koju svi poznajemo.

'Kada sam 90-ih kao klinka na televiziji gledala Aleksandru Mindoljević kao loto-djevojku, nisam ni slutila da će nam se životni putovi ispreplesti. Predavala mi je nekoliko predmeta pa sam je uspjela dobro upoznati i mogu reći da mi imponira u svemu, kao bivša manekenka i voditeljica koja je uspješno kliznula u akademsku karijeru i uspjela uskladiti obiteljski život s time. Još uvijek izgleda senzacionalno pa se svi okreću kad prolazi hodnicima fakulteta. Ona je živi dokaz da ljepota i pamet idu zajedno! Kuži da se identificiram s njom i da mi imponira, ali rekla mi je da kod nje zbog toga neću imati popusta', uz svoj dobro poznat osmijeh završila je Tina.