SVE ZA SPAS BRAKA

Ashton Kutcher i Demi Moore planiraju imati dijete?

12.10.2010 u 20:15

Bionic
Reading

Prema najnovijim saznanjima, Demi Moore i Ashton Kutcher, par koji u posljednje vrijeme puni sve medijske stupce, planiraju imati dijete. Izvori bliski Demi tvrde da glumica silno želi imati dijete s Ashtonom i time pokazati da je njihov brak vrlo skladan

Par Ashton Kutcher i Demi Moore jednostavno ne prestaje plijeniti medijsku pažnju. Prvo se nagađalo o Ashtonovoj nevjeri, a zatim su priznali da uživaju u seksu u troje.

Nakon toga je uslijedila bračna kriza koju slavni par svakako želi prebroditi. Čini se da se, nakon brojnih izvanbračnih izleta i padova, par odlučio bračne probleme rješavati radom na potomstvu.

Demi, koja već ima troje djece iz braka s glumcem Bruceom Willisom, navodno očajnički želi još jedno dijete kako bi pokazala svijetu da je njezin brak s Ashtonom jači nego ikad prije.

Par se trenutno nalazi u Izraelu i upravo ondje planira obnoviti svoje bračne zavjete. Unatoč brojnim nevjerama, Demi i dalje jako voli svoga supruga i vjeruje da će uspjeti spasiti svoj brak. Lijepa glumica vjeruje da će joj u tome pomoći kabala, vjersko učenje koje se oslanja na oprost i prihvaćanje.

Izvori bliski paru tvrde da je par odlučio posjetiti Izrael upravo kako bi spasio brak te da će se nesumnjivo s puta vratiti bliskiji no ikada prije.