LJUBAVNI TROKUT

Jasmina demantirala vezu s Andrejem Dojkićem

Bionic
Reading

Nakon što su objavljene fotografije Andreja Dojkića kako se ljubi s tada nepoznatom i navodnom djevojkom Jasminom, ljubavni trokut nikako da se razriješi. No očito nesuđena Andrejeva nova djevojka Jasmina Al Ghamel demantirala je da je s njim u vezi, kao i napise da je bivši premijer Ivo Sanader imao ikakve veze s njezinim otkazom

Još prije osam dana lijepa zaposlenica Ine, po tati Libijka, Jasmina Al Ghamel, rekla je za magazin Extra da se njezin privatni život nikoga ne tiče, no da je cijela situacija nakon objavljivanja fotografija bila vrlo neugodna za nju i njezinu obitelj.

Sad je za 'In Magazin' demantirala bilo kakvu povezanost s glumcem Andrejem Dojkićem, dečkom Petre Sanader, kao i ondašnje napise da je bivši premijer Ivo Sanader tražio da dobije otkaz.

Osim što radi kao administrativna referentica u Ini, Jasmina se bavi trbušnim plesom pa je nedavno na nagovor prijateljice na zabavi u jednom maksimirskom kafiću zabavila društvo svojim vještinama. No napominje da je to bilo isključivo na zamolbu prijateljice, i to besplatno, prenosi 24sata.