Estrada OVISNA O TWITTERU

Lindsay Lohan zabranjeno koristiti mobitel

  • Autor: tportal.hr
  • 11.10.2010 21:41:46
  • 11.10.2010 18:38:59

Problematična glumica Lindsay Lohan trenutačno se nalazi na rehabilitaciji zbog zlouporabe opojnih sredstva. Nakon prometnih prekršaja, vožnje pod utjecajem alkohola i droge te posjeta zatvoru, Lindsay se odlučila na oštru rehabilitaciju, gdje je čak i korištenje mobitela ograničeno

Čini se da je Lindsayin veći problem ovisnost o Twitteru i emailu.

Kako navodi New York Post, Lindsay smije telefon koristiti dva sata dnevno, i to samo za javljanje obitelji i najbližim prijateljima. Prije je Lindsay, čim bi se osjećala usamljeno, odlazila na e-mail i Twitter te tamo tražila podršku svojih prijatelja.

Upravo zbog njezina ovisničkog ponašanja, ograničeno joj je korištenje mobitela da se malo odmori od twittanja. Politika rehabilitacijskog centra takva je da nastoji klijente natjerati da se pozabave sobom, a ne društvenim mrežama, za koje smatraju da vrše negativan utjecaj na zdravlje.

Stoga svojim pacijentima nastoje, što je više moguće, ograničiti pristup društvenim mrežama. Prema riječima stručnjaka, Twitter i Facebook služe nam da bismo se odmaknuli od vlastite stvarnosti, a upravo to jako je loše za Lindsay u ovome trenutku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više