Estrada EVA LONGORIA PARKER:

'Egocentrična sam i narcisoidna'

  • Autor: tportal.hr
  • 11.10.2010 14:03:14
  • 11.10.2010 11:52:25

Američka glumica dobila je ulogu u popularnom serijalu 'Kućanice' zahvaljujući neodgovornosti jer uopće nije pročitala cijeli scenarij

Eva Longoria Parker dobila je ulogu u 'Kućanicama' zahvaljujući sebičnosti. Naime, američka glumica koja glumi lik očajne kućanice Gabrielle Solis u popularnom serijalu već sedmu sezonu otkrila je da je na audiciju za ulogu stigla, a da nije pročitala cijeli scenarij.

'Marc Cherry, autor serijala, pitao me što mislim o priči pa sam mu iskreno objasnila da nisam pročitala cijeli scenarij, već samo dijelove koji se tiču moje uloge i da je taj dio sjajan. On se oduševio takvom egocentričnom izjavom i rekao da je znao da sam dovoljno narcisoidna da glumim Gaby čim sam ušla u prostoriju. Samo bi ona pročitala izdvojeni dio koji se tiče samo nje i zanemarila sve ostale uloge', priznala je atraktivna brineta.

Glumica se prisjetila da je tada imala ulogu u američkoj sapunici 'The Young and The Restless' te da joj je mama bila zabrinuta za karijeru zbog prihvaćanja nove uloge. Ipak, samouvjerena Eva uvjerila je mamu da je uloga u 'Kućanicama' bolja, u što su se uskoro uvjerile i sredovječne kućanice željne lagane televizijske zabave širom svijeta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više