Estrada BERGUZAR KOREL:

Halit se šokirao kad je saznao da sam trudna

Lijepa turska glumica koja je u braku sa svojim kolegom iz sapunice '1.001 noć' Halitom Ergencom priznala je da bebu nije planirala, ali da je nakon rođenja sina Alija sve nekako došlo na svoje mjesto

Berguzar otkriva da je trudnoća bila neplanirana i da je suprugu to priopćila na način koji nije bio nimalo romantičan ni filmski.

'Tog dana smo bili u našoj agenciji na nekim sastancima. On je sjedio u jednoj sobi, a ja sam stala na vrata i iza leđa njegova menadžera rekla mu bez glasa: 'Trudna sam.' On je ostao u potpunom šoku, do te mjere da nije pokazivao baš nikakvu reakciju, čak ni iznenađenje. Naš sin Ali nije bio planirana beba, dogodio nam se, ali ga se nismo htjeli odreći. Prva tri mjeseca imala sam komplikacije u trudnoći i zato se nismo odmah vjenčali', otkrila je lijepa glumica u intervjuu za Extru.

Za svoje vjenčanje kaže da je bilo fantastično i da je plesala po stolovima, ali ni ona ni njezin suprug ne žele otkriti kako ju je zaprosio. 'Mogu vam samo reći da smo bili daleko od Turske i da mi se priredio najromantičnije iznenađenje u životu', otkrila je Berguzar.

Iako je razlika između nje i Halita 13 godina, priznaje da je njezin suprug mlad duhom i da tu razliku nikad nije osjetila.

'Mi smo kao dvoje prijatelja, zajedno se puno smijemo, puno razgovaramo, on me jako dobro razumije. Halit je tako smiren i snažan. Mogla bih reći puno toga lijepog o njemu, uopće ne znam odakle da počnem', rekla je glumica za Extru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više