Estrada PETRA NIŽETIĆ:

Selim se u Barcelonu!

Novinarka i voditeljica upisala je studij audiovizualne medijske produkcije u Španjolskoj, kamo odlazi krajem studenog na idućih godinu dana

Budući da je uvijek isticala da joj je želja upisati neki postdiplomski studij u inozemstvu, bilo je samo pitanje dana kada će 29-godišnja novinarka i voditeljica Petra Nižetić to i ostvariti.

Nedavno je upisala studij audiovizualne medijske produkcije u španjolskom gradu Barceloni, gdje odlazi krajem studenoga. Iako će tamo provesti godinu dana, to joj neće teško pasti jer je kao dijete živjela tamo četiri godine.

No još se nije počela pripremati za odlazak jer ima mnogo poslovnih obaveza u Hrvatskoj koje mora obaviti prije odlaska.

'Uvijek mi je velika želja bila upisati postdiplomski studij negdje u inozemstvu i, premda sam dosta razmišljala o tome gdje da odem, shvatila sam da je najbolji izbor upravo Španjolska koja mi je još kao djetetu ostala u srcu jer sam s obitelji živjela tamo. Malo sam se raspitala i shvatila da u Barceloni postoji studij kakav želim upisati', kazala je lijepa Splićanka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više