NIKOLINA PIŠEK

Mogu se zaljubiti samo u kolegu sa seta

10.10.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Na završnoj večeri Nivea Cro A Portera sreli smo popularnu voditeljicu Nikolinu Pišek koja nam je otkrila što radi ovih dana i kakav je njen ljubavni status

'Iskreno, možda bih se i zaljubila, ali zaista sam previše u poslu. Imam prilike zaljubiti se u kolegu na setu, ali oni su manje-više redom zauzeti, tako da ne dolaze u obzir', otkrila nam je svoje ljubavne jade popularna voditeljica Nikolina Pišek.

Nikolina je otkrila i kako to istinski traženo vrijeme provodi glumeći u seriji i i dogovarajući druge poslove. 'Trenutno svaki vikend putujem u Beograd, gdje dogovaram jedan reality show u kojem bih bila voditeljica, ali dok se to ne ostvari, ne želim govoriti više o tome. Upravo sam snimila i duet sa srpskim pjevačem Sašom Kovačićem koji se zove 'Idemo kod mene'. Pjesma je više vesela i zabavna zezancija nego neko glazbeno ostvarenje', povjerila nam je svoje poslovne pothvate Nikolina Pišek.

Nikolina je na Cro A Porter došla pogledati kreatora iz Linee Exclusive, za koje kaže da je nikad ne razočaraju i da baš svaki put pogode njezin ukus.