Estrada SEVERINA

Svaka čast Zigmanu na podršci radnicama Kamenskog

  • Autor: M. B.
  • 8.10.2010 11:56:34
  • 8.10.2010 11:00:00

Lijepa pjevačica Severina Vučković došla je na Cro A Porter podržati svoje ljubimce iz Elfsa i savršenim izgledom sve ostavila bez daha

'Sve mi je bilo dobro, ja inače podržavam domaći dizajn pa je tako i večeras, čak i onaj stranac koji je bio, i on mi je bio super', politički korektno nam je Severina prokomentirala modne revije druge večeri Nivea Cro A Portera.

Lijepu pjevačicu ipak smo zamolili da nam izdvoji svoje adute i kaže što joj se svidjelo.

'Iako mi za koncerte odjeću radi Dalibor Beti, jako volim Elfse, što sam i pokazala time što sam snimila kampanju za njih. Večeras sam došla u njihovoj kreaciji, a nekad mi rade i odjeću za klupske nastupe. Osim Elfsa s kojima surađujem i za koje sam snimila kampanju, divna mi je bila i Anamarija Asanović koja je pokazala da uz to što je slatka i pametna ima i talent', veselo nam je rekla Severina.

Pjevačica je na reviju došla u pratnji menadžera Tomice Petrovića i s nekolicinom prijatelja te je prigodnim brošem podržala radnice Kamenskog.

'Zaista poštujem Zigmana što je uz svoj show koji je priredio na sceni imao hrabrosti podržati radnice iz Kamenskog. Zaista, svaka čast', zadovoljno je rekla Severina, poznata po svom humanom duhu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više