Estrada DOSTA VIŠE UČMALOSTI!

Marijana Batinić: Moj život je status quo

TV voditeljica i novinarka na velikom je životnom raskrižju: za koji dan znat će kako bi joj trebalo izgledati narednih godinu dana u svim segmentima

'E, da mi je zaviriti u kristalnu kuglu', zavapila je Marijana Batinić kad smo je upitali gdje ćemo je vidjeti ove jeseni. Naravno, samo u šali, u svom prepoznatljivom stilu.

'Imam super planove u tri smjera: projekt na HTV-u, emisiju na Hrvatskom radiju i nastavak suradnje s tportalom, ali sve ovisi o zvjezdanim konstelacijama', vrckasto je nastavila, a onda ozbiljno dodala da je ponajviše stvar u tome koliko će uspjeti uskladiti planove s drugim dijelom poznatog dvojca, kolegicom Petrom Nižetić. I u privatnom životu kod Marijane je status quo.

'I dalje sam slobodna, ali nisam u potrazi za idealnim muškarcem jer, po meni, on bi morao sam doći. Razmišljam o upisu na postdiplomski iz marketinga, ali još uvijek važem. Upravo sam otplatila jedan kredit, pa znam da ću sad sigurno krenuti u preuređenje stana, ali to je posao za duge staze. Da sljedećih dana ne izludim čekajući da mi se definira život, neizvjesnost ću prikratiti S factorom, kick-boxingom i velikim partijem za ekipu. Jedva čekam da mi iz Splita dođe moj 'klub udanih žena' pa da pošteno zatulumarimo! U zadnjih dvije godine toliko sam umorna od posla da mi se društveni život sveo na Facebook. Valjda zato što sam se rugala drugima, meni je to sad postala 'špica'. Dosta više tako! Dolje učmalost!' kroz smijeh je zaključila Marijana Batinić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više