Estrada RAJNA RAGUŽ:

Svaka žena poželjela je spakirati kufer i pobjeći!

Iako je 'Jedi, moli, voli' u prvom redu ekranizirani self-help za svježe raspuštenice, na hrvatskoj premijeri filma bilo je više svih negoli njih

Sudeći po gužvi u Movieplexu zagrebačkog Centra Kaptol, očito je kako su poruke istoimenog bestselera Elizabeth Gilbert šire, odnosno univerzalno shvaćene.

'Mojim je prijateljima općepoznato da obožavam Juliju Roberts. Ovdje su se ujedinili simpatičan film i knjiga koju sam čitala, ali zatvorila sam korice prije kraja, jer ga nisam željela znati unaprijed. Ne znam ženu koja nije bar jednom u životu poželjela spakirati kufer i pobjeći, baš kao Liz Gilbert', kazala je bivša Miss Hrvatske, Rajna Raguž. Putopis u kojemu glavna junakinja kroz boravak u Italiji, Indiji i na Baliju traži odgovore na životna pitanja zainteresirao je i pjevača Sandija Cenova da dođe na premijeru u društvu supruge Iline. Zanimljiv je, kaže, talijanski dio, gdje junakinja nauči opustiti se, kao i Indija, gdje uspijeva sagledati sebe. Međutim, njih dvoje osobito je zanimao završetak filma, na Baliju.

'Glavni ženski lik tamo sasvim neočekivano pronalazi pravu ljubav, a moja Ilina i ja na Baliju smo se vjenčali. To je bio razlog što nas je distributer i pozvao na premijeru. Dalje ne znam ništa, osim da je riječ o romantičnoj komediji, što obećaje dobru zabavu i osmijeh po izlasku iz kina', ispričao je Sandi, na što se nadovezala njegova Ilina.

'Naše klince, četverogodišnju Zaru i maloga Mikulu (1,5), večeras čuva baka-servis, pa smo nakon dugo vremena dobili zeleno svijetlo za romantični izlazak. Drago mi je što je to baš prigodna premijera filma 'Jedi, moli, voli'', rekla je gospođa Cenov. Za razliku od njih dvoje, TV voditeljica i spisateljica Uršula Tolj vidjela je to kao savršenu priliku za izlazak s prijateljicama.

'Doma volim teže i duže filmove, a ovo je super za nepretenciozno djevojačko večernje opuštanje, pravi ženski film na velikom platnu', rekla nam je Uršula prije no što je utonula u kinofotelju.

Je li bolji filmski uradak Ryana Murphyja s oskarovcima Julijom Roberts i Javierom Bardemom ili knjiga Elizabeth Gilbert, možete provjeriti odmah. 'Jedi, moli, voli' u izdanju VBZ-a može se kupiti u našim knjižarama po cijeni od 49,90 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više