Estrada GUBI OŠTRINU

Vanja Rupena zaplakala pred kamerama

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2010 17:19:25
  • 5.10.2010 14:48:14

Druga epizoda 'Hrvatskog top modela by Vanja Rupena' bila je u znaku promjene izgleda djevojaka, ali natjecateljice nisu bile jedine koje su se slomile pred kamerama

Većina natjecateljica ostala je šokirana kada je saznala da ih čeka totalni 'make over', jer je to značilo i oproštaj od starog izgleda.

Jednima je to toliko teško palo da su skoro odustale od daljnjeg natjecanja, a druge su bile hrabre i odlučile se potpuno prepustiti rukama stilista. Žiri u sastavu Vanje Rupene, Tihane Harapin Zalepugin i Saše Joke nagovijestio je djevojkama
promjene, no kako će koja izgledati, saznale su tek na kraju budući da im je pogled prema ogledalu bio onemogućen.

Dok su jedna po jedna prolazile kroz faze šišanja, bojanja kose i šminkanja, među djevojkama je bilo onih koje su sve podnijele stoički, ali i onih koje nisu mogle suspregnuti suze.

A uz promjenu izgleda trebalo je odraditi i snimanje za 'book' - profesionalni katalog za modele. Nagradu su dobile dvije djevojke: ona koja je najbolje prihvatila novi izgled i ona koja je najprofesionalnije odradila casting za svoj prvi modni posao.

Djevojke nisu štedjele jedna drugu kada ih je klijent ispitivao o nedostacima kolegica, a stvorili su se i prvi klanovi pa je na dan ocjenjivanja bilo više nego burno! Osim što su u 10 minuta trebale odabrati odjeću u kojoj će izaći pred žiri, pa su neke modnom pistom prošetale, ili u prevelikim cipelama, ili bose, cure su se, umjesto da se posvete svom izgledu, počele svađati. Tako je i taj dan, za neke od njih, protekao u lokvama suza.

No nisu kandidatkinje jedine koje su plakale. Ni Vanja nije mogla suspregnuti suze dok je čitala presudu jednoj od djevojaka. A zbog čega je zaplakala pred kamerama, pogledajte 10. listopada, u 20 sati na RTL Televiziji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više