AMERIKANCI ODLUČILI

Jennifer Aniston je najpoželjnija udavača

05.10.2010 u 13:06

Bionic
Reading

Djevojka iz susjedstva, Jennifer Aniston, proglašena je u istraživanju provedenom u SAD-u najpoželjnijom udavačom, poželjnijom i od Halle Berry, objavio je magazin Vanity Fair

Čak 29 posto Amerikanaca misli da je Jennifer Aniston poželjnija udavača od Halle Berry, nedavno razvedene Elin Nordegren (koja je osvojila 21 posto glasova), Betty White (sa 11 posto glasova), Lady Gage (pet posto) i vrhovne sutkinje Sjedinjenih Američkih Država, Justine Elene Kagen, koja je zaradila četiri posto.

Jennifer je tu titulu stekla kao slobodna cura koja se voli zabavljati, a preživjela je razvod i svjetsku dominaciju Brangeline. Iako joj nije bilo lako jer su je odbili Brad Pitt, Vince Vaughn, John Mayer i nedavno Josh Hopkins, 41-godišnja glumica osvojila je titulu najpoželjnije udavače prema Vanity Fairu.

Iako nije sretna u ljubavi, Aniston često govori da ne želi da je ljudi žale. 'Sve te priče o sirotoj Jen i ta ideja da sam totalno nesretna u ljubavi mi je smiješna. Ja se osjećam nevjerojatno sretno, pa i u ljubavi. Tu sam gdje i trebam biti', rekla je jednom za Vogue.