ŠKOLSKE RADOSTI

Angelina Jolie upisala djecu u školu u Mađarskoj

05.10.2010 u 09:33

Bionic
Reading

Dvoje najstarije djece, Maddox i Pax, pohađat će francusko-američku školu u mađarskoj prijestolnici, dok će njihove dvije mlađe sestre, Zahara i Shiloh, krenuti u vrtić te škole

Djeca filmskih zvijezda Angeline Jolie i Brada Pittasu, posve u skladu s mađarskim propisima, upisana u školu u Budimpešti, dok im majka u tom gradu boravi režirajući svoj prvi film, objavio je u utorak People Magazin.

Dvoje najstarije djece, Maddox i Pax, pohađat će francusko-američku školu u mađarskoj prijestolnici, dok će njihove dvije mlađe sestre, Zahara i Shiloh, krenuti u vrtić te škole.

Jolie (35) i Pitt (46) imaju troje usvojene i troje biološke djece. Pitt trenutno radi u Bostonu, gdje snima film 'Moneyball'.

Angelina za svoj privremeni dom, tri milijuna vrijednu vilu u Budimu, izdvaja mjesečno oko 15.000 eura, a za taj novac na raspolaganju ima 2.800 kvadratnih metara: dobila je deset soba, zatvoreni bazen, vinski podrum, garažu, saunu, a sva oprema i namještaj u kući procijenjeni su na više od 50.000 eura.