ZDRAV ŽIVOT

Mario i Mirna svježi od tjelovježbe

04.10.2010 u 15:16

Bionic
Reading

Voditeljica i njen suprug, glumac i učitelj pilatesa, uživali su na Bundeku na promociji probnog projekta pod geslom PARKiranje

Cjelodnevnim programom tjelovježbe za građane svih uzrasta u subotu, 2. listopada, na zagrebačkome jezeru Bundek započeo je novi projekt Coca-Cole HBC Hrvatska kojim će se građane u velikim urbanim sredinama u Hrvatskoj poticati na kretanje, tjelovježbu i zdrav život.

Ovogodišnji probni projekt pod geslom PARKiranje promovira bavljenje različitim fizičkim aktivnostima, ponajprije kretanje u zdravom i opuštajućem okružju parka. A tko bi bio bolji za približavanje zdravog načina života od voditeljice Mirne Maras i njezina supruga, glumca i učitelja pilatesa te pobornika tjelovježbe Marija Valentića.

Supružnici i roditelji jednogodišnjeg Nike zahvaljujući aktivnom životu djeluju zdravo i opušteno pa su objeručke prihvatili promociju hvalevrijedne akcije koju su osim njih podržale brojne poznate osobe, pa se na PARKiranju moglo susresti manekenku Koranu Gvozdić, voditeljicu Zlatu Mück i Tamaru Loos, mlađe kadete popularnoga hokejaškog kluba Medveščak i brojne druge.

Događanja su se na Bundeku odvijala tijekom čitavoga dana. Započela su jutarnjim PARKiranjem, odnosno gimnastikom i vježbama istezanja u 10 sati, a nastavila su se sve do završnoga opuštajućeg prakticiranja joge u 18 sati. Svjež zrak i zelenilo privukli su brojne građane, a svaka je generacija mogla za sebe pronaći nešto zanimljivo, od jednostavnijih vježbi za starije, vježbi namijenjenih roditeljima, do vježbi i kreativnog kutka za najmlađe te besplatnih masaža za sve one koji trebaju odmor od dnevnog ritma i stresa.