LJUBAV PRED KAMERAMA

Dino i Ivana već posjećuju bračnu savjetnicu

04.10.2010 u 09:47

Bionic
Reading

Budući mladenci Ivana Paris i Dino Bubičić posjetili su bračnu savjetnicu, gdje se ona rasplakala i priznala da joj određene stvari kod odabranika jako smetaju

Ivana Paris i Dino Bubičić, svakim tjednom sve više se uživljavaju u ulogu mladenaca. Ivana je krenula na vježbanje, a nitko zbog toga nije sretniji od Dine.

'Ja sam cijeli život u sportu i nadam se da će Ivana steći neke navike vježbanja, barem sada dok je trudna. Postala je sportski tip, okrugla je kao lopta. Nek radi na sebi', rekao je Dino, ali Ivana je ipak romantičnija.

'Da on dobije 50 kila ili da smršavi, ne bi me to smetalo, ja bih njega voljela isto.'

Dino je uživljen u vježbanje, no Ivana ne dijeli taj entuzijazam. 'Ne živim taj zdrav život, obožavam jesti. Što se vidi. No inače sam prezadovoljna izgledom zbog načina na koji živim, jer se nezdravo hranim. Ne vježbam. No ako treba, vježbat ću, ne zbog izgleda nego zbog zdravlja.'

Osim vježbanja, Ivana i Dino bili su kod bračnog savjetnika, gdje su radili posebnu vježbu.
'Dino, ono što posebno volim u tvom ponašanju je kad si dobar', rekla je Ivana i rasplakala se zbog hormona. A ljudima koji im daju najviše tri godine braka, Ivana i Dino poručuju da čekaju 2013. godinu.