Estrada 'ISPOVIJED IZ ZATVORA'

Bubičić prije braka izdaje šokantnu knjigu

Aktualni Dani vjenčanja bili su savršena prilika za 'krađu' ideja za najsvečaniji dan, a jedan je poznati par u šetnji pistom na gala humanitarnoj reviji imao svoju pravu generalnu probu. Bili su to Ivana Paris i Dino Bubičić, negdašnja Miss Universe i bivši Mister Hrvatske, čija je romansa započela je u posljednjoj sezoni Farme

Dražen Breitenfeld
Ivana i Dino na Danima vjenčanja
Romansa iz reality showa nastavila se u stvarnosti, a kruna njihove ljubavi bit će skorašnje rođenje bebe jer buduća gospođa Bubičić u visokom je stupnju trudnoće.

'Ušla sam u sedmi mjesec. Iako sam željela curicu, dobit ćemo dečka, ali sve je u redu, beba je živa i lupa, pa sam presretna. Osjećam blaženo i jedva čekam da ga konačno vidim i uhvatim u naručje', u zanosu je govorila Ivana Paris gladeći rukom trbuščić u bijeloj vjenčanici koju je nosila na reviji. Kakvu će odjenuti za pravo vjenčanje, nije željela otkriti.

'Nitko je prije neće vidjeti! Reći ću samo da će biti drukčije boje i raskošna, u skladu s bajkovitim vjenčanjem za 160 uzvanika u Istri, za kojih mjesec dana', kazala je Ivana. Dino pak nije imao ništa protiv toga da se otkrije njegov svadbeni outfit.

'Neće biti klasično kao ovo što nosim na sebi nego će biti posebno – dovoljno je reći da je Gena odijelo. Ma, sve mi je to ionako sporedno jer je ipak najvažnije da smo se našli kao dvije srodne duše', rekao je Dino Bubičić. No, za ovaj mladi par vjenčanje i beba bit će samo standardan dio ulaska u zajednički život. Ono što će mu prethoditi i opet podgrijati interes javnosti za njihov život, dogodit će se kojih dva tjedna prije.

'Točno 15. listopada izlazi Dinina autobiografska knjiga 'Ispovijed iz zatvora', u kojoj opisuje detalje iz svog zatvorskog života u Puli i u Rijeci. U njoj iskreno do boli progovara o seksualnom zlostavljanju kojemu je tamo bio podvrgnut, a o kojim se imenima radi, saznat ćete kad kupite knjigu. Garantiram, bit ćete zgroženi', kazao je urednik Dinine knjige Vedran Strukar, koji je također sudjelovao u humanitarnoj reviji. Knjiga koja će se moći nabaviti na svim kioscima Tiska, a potom i u knjižarama bit će hrabar i pomalo ironičan blagoslov za ulazak u brak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više